Advertisement

Φωτια Κερατεα Τωρα : Αυτοί είναι οι ληστές που «άνοιγαν» σπίτια σε Καλύβια και ... : Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη.

Φωτια Κερατεα Τωρα : Αυτοί είναι οι ληστές που «άνοιγαν» σπίτια σε Καλύβια και ... : Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη.. Η φωτιά αυτή τη στιγμή, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, βρίσκεται κοντά στις αυλές των σπιτιών και το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Στα πρώτα σπίτια πλησιάζει η φωτια στην κερατεα. «καμιά δεκαριά σπίτια που βλέπω εγώ πάνω στην κορυφή που είμαστε εδώ πέρα τώρα καίγονται και έχουν εγκαταλείψει οι. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς αναφέρει πώς η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι.

Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για μαρκάτι, συντερίνα και άγιο κωνσταντίνο. Η καατυσαση πλέον ειναι απελπιστική. Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, τα. Η φωτιά ξεκίνησε με εμπρησμό σύμφωνα με υπάλληλο του δήμου, κατήγγειλε μιλώντας στην ερτ ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς.

Φωτιά τώρα στην Κερατέα
Φωτιά τώρα στην Κερατέα from www.ieidiseis.gr
Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για μαρκάτι, συντερίνα και άγιο κωνσταντίνο. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Πυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Φόβος ότι το πύρινο μέτωπο θα περάσει στον εθνικό δρυμό σουνίου. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή της κερατέας με την κατεύθυνσή του αυτή τη στιγμή να είναι.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Η καατυσαση πλέον ειναι απελπιστική. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή της κερατέας με την κατεύθυνσή του αυτή τη στιγμή να είναι. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Όσοι βρίσκονται στην περιοχή καλούνται να την εγκαταλείψουν τώρα με κατεύθυνση προς την ανάβυσσο. Οι άνεμοι κάνουν ακόμη δυσκολότερη την κατάσβεση. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και οι εστίες είναι παρα πολλές. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με δεδομένα τελευταίου 24ωρου). Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για μαρκάτι, συντερίνα και άγιο κωνσταντίνο.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Ταυτόχρονα κάτοικοι της κερατέας υποστηρίζουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάδο σκουπιδιών: Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό.

Φωτιά στην Κερατέα: Μία ανάσα από τα σπίτια οι φλόγες - ΦΩΤΟ
Φωτιά στην Κερατέα: Μία ανάσα από τα σπίτια οι φλόγες - ΦΩΤΟ from media.enikos.gr
Η καατυσαση πλέον ειναι απελπιστική. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid). Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνει το σενάριο για εμπρησμό σε κάδο σκουπιδιών (vid). Γι αυτό ζητήθηκε η εκκένωση του οικισμού μαρκάτι μέσω μηνύματος από το 112. «καμιά δεκαριά σπίτια που βλέπω εγώ πάνω στην κορυφή που είμαστε εδώ πέρα τώρα καίγονται και έχουν εγκαταλείψει οι. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας.

Ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς αναφέρει πώς η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι.

Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με δεδομένα τελευταίου 24ωρου). Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, τα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Φόβος ότι το πύρινο μέτωπο θα περάσει στον εθνικό δρυμό σουνίου. «καμιά δεκαριά σπίτια που βλέπω εγώ πάνω στην κορυφή που είμαστε εδώ πέρα τώρα καίγονται και έχουν εγκαταλείψει οι. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Όσοι βρίσκονται στην περιοχή καλούνται να την εγκαταλείψουν τώρα με κατεύθυνση προς την ανάβυσσο. Στα πρώτα σπίτια πλησιάζει η φωτια στην κερατεα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Ταυτόχρονα κάτοικοι της κερατέας υποστηρίζουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάδο σκουπιδιών:

Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και οι εστίες είναι παρα πολλές. Ταυτόχρονα κάτοικοι της κερατέας υποστηρίζουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάδο σκουπιδιών: Ξεκινά η σφαγή στην καμπούλ.

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ; Γελάνε και οι ...
ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ; Γελάνε και οι ... from images32.inewsgr.com
Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid). Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνει το σενάριο για εμπρησμό σε κάδο σκουπιδιών (vid). Ξεκινά η σφαγή στην καμπούλ. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς αναφέρει πώς η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα.

Ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς αναφέρει πώς η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι.

Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Πυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Όσοι βρίσκονται στην περιοχή καλούνται να την εγκαταλείψουν τώρα με κατεύθυνση προς την ανάβυσσο. Η καατυσαση πλέον ειναι απελπιστική. Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για μαρκάτι, συντερίνα και άγιο κωνσταντίνο. Οι άνεμοι κάνουν ακόμη δυσκολότερη την κατάσβεση. «καμιά δεκαριά σπίτια που βλέπω εγώ πάνω στην κορυφή που είμαστε εδώ πέρα τώρα καίγονται και έχουν εγκαταλείψει οι. Η φωτιά αυτή τη στιγμή, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, βρίσκεται κοντά στις αυλές των σπιτιών και το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνει το σενάριο για εμπρησμό σε κάδο σκουπιδιών (vid). Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα.

Posting Komentar

0 Komentar